KRUŠNE PEĆI

Što su krušne peći?

Krušne peći “ISAA” su spoj tradicionalnog načina izrade, znanja, iskustva i inovativnog pristupa vodećeg evropskog proizvođača krušnih peći – francuskog branda „Four Grande Mere“. Savršeno su rješenje za pripremu svih vrsta jela: pizze, lasagne, plodovi mora, grill, veće količine mesa, kruha…

U ponudi firme Kamini Isaa nalazi se više vrsta krušnih peći, odaberite model prema svojim potrebama.

Zašto odabrati krušnu peć „Isaa“ ?

Šamot, pečena vatrostalna drobljena glina, osnovni je sastojak naših krušnih peći. Vlaknasta armatura u strukturi kupole izrađena je od nehrđajućeg čelika koji ne puca. Svaki od materijala podvrgnut je strogoj kontroli izrade. Krušna peć Isaa otporna je na temperature veće od 1250 stepeni celzijevih a vrlo dobro podnosi i smrzavanje. Izrada od plemenitih materijala osigurava dug vijek trajanja svim našim modelima.

Ekonomičnost i zaštita okoline

Okrugle i spuštene krušne peći „Isaa“ osiguravaju dobru homogenost pečenja, učinkovito zračenje topline i izvrsno raspoređivanje topline za optimalni učinak.Zbog paraboličnog oblika stropa i dobre izolacije, smanjena je potrošnja drva najmanje 30% u odnosu na klasičnu krušnu peć. Drvo je izvor obnovljive energije, a izgaranje drva ne djeluje na efekat staklenika. Materijali korišteni za konstrukciju peći ne zagađuju okolinu.

Pečenje u krušnoj peći je ekološki najprihvatljiviji način pripreme hrane.

Jednostavna prilagodba dizajnu prostora

Krušne peći iz naše ponude lako se uklapaju u željeni prostor, a osobni pristup klijentu i mogućnost montaže – ključ u ruke – osiguravaju najbolju moguću suradnju između Vas i naših stručnjaka.

Ovdje možete pogledati neke od modela iz naše ponude a više informacija na telefon 061/776-733, kontakt osoba Alen G.