ISAA

O NAMA

ISAA Kamini d.o.o. obiteljska je firma osnovana početkom 2007. godine u Jelahu, gdje se i danas nalazi sjedište i izložbeni salon firme, i koja se vrlo brzo nametnula kao jedna od vodećih u području kamina i popratne opreme u Bosni i Hercegovini. Bavimo se prodajom, projektovanjem, izradom i montažom kamina, a u našoj ponudi možete pronaći sve od klasičnih kamina i ložišta do komada najmodernije tehnologije, plinskih ložišta, krušnih peći za privatne i ugostiteljske objekte i još mnogo toga..

Generalni smo zastupnici za Bosnu i Hercegovinu dvije vodeće firme u Europi u proizvodnji kaminskih ložišta, njemačkog Spatherm-a i češkog Bef Home-a. Naša želja uvijek je bila toplinu ognjišta i obiteljskog zajedništva donijeti u svaki dom i vjerujemo da već dugi niz godina u tome i uspijevamo. Naši kamini, osim u obiteljskim kućama, svoje mjesto pronašli su, između ostalih, i u jednom od najboljih sarajevskih restorana «Četiri sobe gospođe Safije», kao i u Turskoj ambasadi u Sarajevu, a krase i domove mnogih bosanskohercegovačkih vrhunskih sportaša i poznatih lica

Zajedničkom vizijom stvorit ćemo idealan i unikatan kamin po svačijem ukusu i obogatiti Vaš dom još jednim mjestom okupljanja cijele obitelji.